• 537268 LELICENI nr. 29/A Judet Harghita, România

STIMAŢI COLABORATORI,

Începând cu data de 25 mai 2018 intră în aplicare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor referitor la prelucrarea datelor, GDPR , cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Vă informăm că datele dumneavoastră de contact se află în baza noastră de date, fiind obținute în mod direct, fie ca urmare a unor corespondențe anterioare, sau consecinţă a calităţii dumneavoastră de client, colaborator al societății noastre.

Societatea noastră colectează doar date asociate persoanelor juridice și ale reprezentanților acestora, care sunt legate de aspecte şi criterii comerciale, respectiv: nume și prenume, funcție în cadrul companiei, adresa poștală a companiei, adresa de e-mail și numărul de telefon, fix și/sau mobil, fax.

Vă informăm că aceste date sunt utilizate exclusiv în scop contractual pentru transmiterea de informații comerciale și tehnice, oferte, confirmări, situații financiare în legătură cu raporturile contractuale (ex.: facturi).

Societatea noastră a întreprins măsuri pentru a menține securitatea datelor dumneavoastră personale împotriva distrugerii/pierderii accidentale sau ilegale, modificării sau utilizării neautorizate, divulgării și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Datele sus-menţionate vor fi păstrate pentru perioada de timp necesară conformării şi respectării obligațiilor impuse de legislație sau pentru respectarea obligațiilor de arhivare impuse de legislația aplicabilă.

Vă rugăm să transmiteţi acordul sau dezacordul dumneavoastră:

DA=doresc sa continui comunicarea

Nota: Pe viitor, vă puteți retrage consimțământul în orice alt moment, când nu mai doriți să primiți noutăți, oferte personalizate, răspunsuri la cererile de oferte și diverse alte comunicări lanste de către societatea noastră.

NU=nu doresc sa continui comunicarea

Nota: Odată ce v-ați exprimat dezacordul, nu vom mai procesa datele dvs. personale.

Cu respect,

Echipa

S.C. ROGRANEX S.R.L.